Hodnocení obchodu

4,9 505 hodnocení
Přidat hodnocení
5
464x
4
26x
3
8x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
PS Avatar autora Petr Schneider | 8.12.2021
Super
RK Avatar autora Rudolf Kráčmar | 6.12.2021
ano, rychlost a spolehlivost.
FK Avatar autora František Kaminský | 12.11.2021
Spokojenost
J Avatar autora Jakub | 28.10.2021
Dodání a vyřízení proběhlo rychle. Ještě si tak najít ten čas na montáž. :-))) Zbytek hodnocení snad tedy později.
DN Avatar autora Drahomíra Navráhtilová | 28.10.2021
Spokojenost.Velmi příjemné jednání,bleskovĕ vyřízeno.Není to sice jako originál,ale splňuje účel a snad se časem nic nevyvrbí
PS Avatar autora Pavel Stöhr | 21.10.2021
Velmi spokojen
RF Avatar autora Roman Fírka | 20.10.2021
Ano , jsem spokojen
O Avatar autora Ondra | 15.10.2021
Objednaval jsem jen viko operky, prislo v poradku, spravne pasuje. Usetreno dost penez proti cele operce.
R Avatar autora Radek | 11.10.2021
✌️
IK Avatar autora Ivan Kawulok | 7.10.2021
Velmi spokojen
JS Avatar autora Jiri Soukup | 27.9.2021
Rychlé dodání,příjemný materiál.ale při úplném vyklopení úplně nesedí v zarazkach.
BG Avatar autora Břetislav Gawlas | 25.9.2021
jsem spokojen s dodáním uvidíme časem
MH Avatar autora Martin hudsky | 8.9.2021
Ano
LF Avatar autora Libor Frič | 11.8.2021
Vcelku jsem spokojen ale cena se mi zda za to z jakeho materialu je loketka vyrobena vysoka,,myslim si ze do tisicky by to stacilo. Jinak OK
JK Avatar autora Jiří Kapoun | 21.7.2021
Loketku jsem kupoval jako náhradu za poškozenou originální. Kvalita loketky je vcelku dobrá, jako originál to ale není. Plasty jsou o poznání tvrdší, kromě toho je uchycení do středového panelu jiné než u originální VW loketky, není tedy možné prohodit kus za kus. Také sklápěcí mechanismus je o dost hlučnější (po rozebrání jsem zjistil, že v něm chybí jakékoliv mazivo). Nakonec vyřešeno vyměnou poškozených částí originální loketky za díly odmontované z této. Loketka není špatná, když má ale člověk přímé porovnání s originálem, tak se přece jen nějaké rozdíly k horšímu najdou. Přesto jsem spokojený, oprava byla úspěšná a díky této loketce slouží ta původní nadále :)
P Avatar autora Petr | 17.6.2021
Dlouhá doba dodání,3týdny jsem na ni čekal ,a nakonec přišla rozbitá, nefunkční zavírání ulomené.
J Avatar autora Jaroslav B. | 16.6.2021
Jsem spokojen
M Avatar autora Michaela M. | 11.6.2021
Doporučuji
P Avatar autora Petr | 10.6.2021
Velmi spokojen a sedí přesně
P Avatar autora Pavel | 7.6.2021
Rychlost

Stránka 1 z 26 , položek celkem: 505

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.